iTECH FORUM 2016


Evenimentul B2B numărul 1 din vestul României

Sponsori ai evenimentului


Pachet Platinum


Pachet Gold


Pachet Silver

Agenda


iTECH FORUM 2015


Momente importante de la iTECH FORUM 2015

De ce să participi


+20

de ani de experiență în organizarea ITech Forum

1

zi întreagă de oportunități de networking

Concept

nou și inedit al evenimentului

4

track-uri de prezentări

+70

parteneri și expozanți din industria IT&C și domenii aferente

200

participanți

Locație

nouă cu toate facilitățile incluse

Audiență

diversă, atât clienți finali cât și reselleri

Cine participă?


*Informații obținute pe baza statisticii audienței a iTECH FORUM 2015

Locație


Venue Events, Timișoara

GRUPUL LASTING


Grupul LASTING este unul cu tradiție în spațiul tehnologiilor de business din România, având o activitate de peste 20 de ani și un portofoliu variat de produse, soluții și servicii cu valoare adăugată care acoperă multiple verticale de afaceri. Cu sediul în Timișoara și București, Grupul LASTING are în componență trei mari divizii de business, precum și un departament dedicat pe segmentul cercetare-dezvoltare (R&D) care lucrează la produse proprii în zona de aplicații mobile și internetul viitorului (IoT).

LASTING SYSTEM

LASTING System s-a impus pe piața de IT din România inițial ca un distribuitor de încredere, cu o solidă activitate în domeniu și o colaborare excelentă cu partenerii săi de business. Apoi LASTING System s-a dezvoltat pe direcția de Distribuitor cu Valoare Adăugată (value-added distributor): mai exact, serviciile sale nu se rezumă la oferirea unor produse IT, ci cuprind urmărirea întregului proces al implementării, de la raportul calitate – preţ la proiectare, instalare, configurare și suport de mentenanţă cu intervenţie rapidă.

www.lasting.ro

SPHINX IT

SPHINX IT este compania din Grupul LASTING care oferă companiilor clienți finali un concept integrat de infrastructură în domeniul soluţiilor şi tehnologiilor IT. Gama vastă de soluții gestionate și oferite de SPHINX IT acoperă un spectru larg, de la infrastructuri hardware, proiectare și execuție datacentere, soluţii software (proprii sau 3rd party), la soluţii informatice pentru afaceri, comunicaţii, sau soluţii de stocare, toate dublate de servicii de suport tehnic, consultanţă, administrare, proiectare, mentenanţă și logistică.

www.sphinx-it.eu

LASTING SOFTWARE

LASTING Software este divizia de software a Grupului LASTING care deservește o gamă variată de industrii, de la automotive și producție la comunicații și mobile, pentru piața internă și internațională (Europa & America de Nord). Printre serviciile oferite se numără software development la comandă, outsourcing și QA (quality assurance). LASTING Software este partener oficial Microsoft și Oracle.

www.lastingsoftware.com

CERCETARE-DEZVOLTARE: CANVY

Grupul LASTING are în componență un departament dedicat pe segmentul cercetare-dezvoltare (R&D) care lucrează la produse proprii în zona de aplicații mobile și internetul viitorului (IoT). Unul dintre aceste produse este Canvy, o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să își gestioneze contactele din telefonul mobil și să comunice cu acestea într-un mod rapid, optimizat și care integrează eficient multiple canale de comunicare. Canvy este momentan în stadiul de testare beta, urmând a fi lansat oficial în decursul anului 2016.

www.gocanvy.com

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta


marketing@lasting.com
0731.121.874

București


Bd. Dimitrie Pompei nr.8
+40.212.425.026Timișoara


Bd. Republicii nr. 9 clădirea corp R
+40.256.201.279